Search

Tack för att du köper Renapur Läderbalsam.

Sedan 1988 har miljontals människor runt om i världen använt och litat på våra produkter för den bästa lädervården

Användningsinstruktioner:

  1. Det är viktigt att använda Renapur sparsamt. Använd inte för mycket eftersom allting skall absorberas in i lädret. Läderprodukter som är behandlade med Renapur skall aldrig vara oljiga.
  2. Doppa appliceringssvampen i burken med balsam och dra svampen över kanten av burken för att bli av med överskott. Tips: om du kan se Renapur Balsam på svampen så använder du för mycket.
  3. Försiktigt dra svampen med Renapur över lädret. Läderbalsamet kommer snabbt att absorberas och göra underverk under tiden du behandlar produkten.

Du behöver inte putsa – om du dock har applicerat för mycket läderbalsam och allting inte har absorberats in i lädret så ta en ren trasa och torka bort överskottet med.

Varning!

Du kan använda Renapur Läderbalsam på alla typer av mjukt läder. Använd inte på suede, nubuck läder, helt anilin eller andra typer av ömtåligt läder. Om du är osäker, testa på ett litet dolt område först. Renapur kan mörka vissa typer av läder, framförallt om det har blekts med tiden och med användning. Om du är osäker, testa alltid på ett litet dolt område.